Carne De Vită Chineză Cu Broccoli

Carnea de vită chinezească cu Broccoli ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 1177 calorii, 131g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 74% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, amidon de porumb, broccoli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Vită Chineză Cu Broccoli, Broccoli Chinezesc De Vită, și Carne de vită chineză și Broccoli.
Instrucțiuni
Puneți fâșii de carne feliate cu spatele cuțitului până se înmoaie. Pune deoparte.
Combinați amidonul de porumb și vinul de orez.
Adăugați carne în amestecul de amidon de porumb și vin de orez și marinați cel puțin 30 de minute.
Combinați sosul de soia Kikkoman și zahărul. Set aside.In între timp, tăiați broccoli în flori mici, tăind tulpinile mici în diagonală; aruncați tulpina mare.
Încălziți uleiul într-un wok la flacără medie.Se amestecă carnea de vită marinată; continuați să amestecați până când își schimbă culoarea, dar numai până când este pe jumătate gata (jumătate de culoare).
Adăugați ceapa și kikkoman cu amestec de zahăr.
Adăugați sosul de broccoli și stridii; continuați să amestecați timp de 5 minute sau până la fiert; în timp ce adăugați și un vârf de bicarbonat de sodiu la broccoli.
Adăugați 1/4 cană de apă și amestecați prăjirea încă un minut.