Carne De Vită Bourguignon

Carne De Vită Bourguignon
Bourguignon de vită este un fără lactate felul principal. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 645 calorii. Mergeți la magazin și ridicați slănină, bulion de vită, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită bourguignon (B. B. F. bourguignon / B. B. F. la bourguignonne / carne de vită Burgundia), Carne De Vită Bourguignon, și Carne De Vită Bourguignon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un cuptor olandez mare la foc mediu și stropiți într-un număr de 1/2 de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4
Scoateți-l pe un prosop de hârtie; se sfărâmă când se răcește și se lasă deoparte pentru a fi folosit pentru garnitură. Condimentează carnea de vită cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Adăugați carnea de vită în oală în loturi. Prăjiți cuburile în grăsimea de slănină până se rumenesc uniform pe toate părțile, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți din oală pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați pasta de roșii și făina în oală și amestecați pentru a combina. Opriți focul, turnați coniacul și amestecați pentru a răzui bucățile aromate din fundul tigaiei. Porniți din nou căldura și aprindeți coniacul, cu un chibrit lung de bucătărie. Fii atent și stai înapoi pe măsură ce flacăra alcoolului se stinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
AlcoolAlcool
ConiacConiac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Bateți vinul roșu și bulionul de vită; adăugați carnea de vită înapoi în oală împreună cu buchetul garni. Amestecați totul împreună și aduceți amestecul la foc mic. Gatiti pana cand lichidul incepe sa se ingroase si are consistenta unui sos; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. Acoperiți oala, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Bulion De VităBulion De Vită
Vin RoșuVin Roșu
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Într-o tigaie mică, peste mediu-mic, încălziți puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați usturoiul și ciupercile și gătiți până când ciupercile încep să se rumenească, aproximativ, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
11
Adăugați ceapa perlată și gătiți până când ceapa se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
CeapăCeapă
12
Descoperiți oala și adăugați amestecul de ciuperci împreună cu vârful de zahăr pentru a echilibra acidul din vinul roșu. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Întoarceți ușor căldura și fierbeți timp de 45 de minute mai mult, până când legumele și carnea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Vin RoșuVin Roșu
ZahărZahăr
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Scoateți buchetul garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
14
Transferați într-un bol de servire și faceți duș cu pătrunjel tocat și slănina sfărâmată rezervată înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista