Carne de vită -The Bomb- Bourguignon necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1105 calorii, 60 g de proteine și 73 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 9,37 USD per porție, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de oregano proaspăt, parmezan, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 88 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Beef -The Bomb- Bourguignon, Beef bourguignon (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy) și Beef bourguignon (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un castron nemetalic, combinați 3/4 cană de vin roșu, 1 linguriță de sare, 2 lingurițe de piper și 2 linguri de sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați friptura de coastă și lăsați la marinat timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ribeye Steak
4
Gătiți slănina într-o tigaie mare, la foc mediu mic pentru a preda încet grăsimea. Când sunt crocante, scoateți-le pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie, păstrând grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți carnea de vită din marinată, uscați și adăugați-o în tigaia cu grăsimea de bacon. Gatiti la foc mediu-mare, rumenind carnea pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți carnea din tigaie, pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ulei suplimentar, dacă este necesar, până la 2 până la 3 linguri de grăsime totală în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați morcovii, păstârnacul și ceapa congelată. Gatiti pana ce ceapa devine maro deschis, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați făina în amestecul de legume pentru a face un roux. Când rouxul începe să se rumenească, adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute. Se deglasează cu vinul roșu rămas și se amestecă cu bulionul de vită. Se reduce la foc mediu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane Salvatoare
10
Adăugați carnea de vită rumenită, baconul fiartă, cimbru, pătrunjelul și oregano. Ajustați condimentele, după gust, cu 1 linguriță de sare și piper proaspăt spart.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Crăpat
Bacon Gătit
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Se transferă într-un vas de servire, se ornează cu parmezan și ceapă prăjită și se servește imediat.