Carne De Vită Afumată
Filetul de vită afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 795 calorii, 43G de proteine, și 60g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 6.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați Hill country rub, mușchi de vită, așchii de lemn și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet De Vita Cu Maioneza Cu Boia Afumata, Muschiulet de porc afumat cu miere, și Filet De Porc Cu Boia Afumată La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți filetul și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Între timp, înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute. Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, aducând temperatura internă la 300; mențineți temperatura timp de 15 până la 20 de minute.
Pat muschiulet uscat; perie cu ulei de masline, si se presara cu Hill Country freca.
Scurgeți așchii de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Așezați filetul pe grătarul de gătit; acoperiți cu capacul fumătorului.
Filet de fum, menținând temperatura în interiorul fumătorului la 300, timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 13
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute; acoperiți și răciți 12 până la 24 de ore.
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și așezați-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 (mare) căldură.
Așezați filetul răcit pe grătarul de gătit și grătați 2 minute pe fiecare parte.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Se servește cu sos Chimichurri.
Fripturi prietenoase cu bugetul nu ezitați să înlocuiți una dintre acestea cu filetul. Reduceți frecarea la 1 1/4 linguriță., reduceți temperatura fumătorului la 250 și urmați timpii de fumat de mai jos. Friptură cu trei vârfuri: 1 1/2 livre. timp de 20 min. Friptură de flanc: 1 livre. timp de 15 min.