Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut

Niciodată nu poate avea prea multe rețete felul principal, asa ca da pui fiert cu sparanghel alb și Morel saut cu CR saut fra fra Sak. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 490 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, moreluri, sparanghel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut, Asparagus, Vin Alb Și CR Aproxumme Fra Aprox. Che Linguini, și Saut de ciuperci si sparanghel Morel 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați bucățile de pui cu coajă, cimbru și pătrunjel tocat într-un castron mare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Lăsați bucățile de pui să stea la temperatura camerei 15 minute.
Se presară sare și piper; lăsați să stea încă 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. topiți 2 linguri de unt cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi, adăugați bucăți de pui, cu pielea în jos; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul; reduceți focul la mediu și gătiți 2 minute. Aranjați într-un singur strat în oală mare rezistentă la cuptor.
Se toarnă toate, cu excepția a 4 linguri de picături din tigaie.
Se adaugă ceapa, prazul, morelele și frunzele de dafin în tigaie; saut-ul la foc mediu până când legumele sunt aurii, aproximativ 7 minute.
Adăugați vin și Sherry; creșteți căldura la mare și fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere.
Adăugați 6 crenguțe de pătrunjel.
Se toarnă legume peste pui. Acoperiți vasul cu folie de plastic, apoi folie.
Coaceți până când puiul este foarte fraged, aproximativ 1 1/2 ore.
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Transferați bucățile de pui pe foaia de copt cu margini; prăjiți la cuptor până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Între timp, strecurați amestecul de legume-bulion în cratiță medie. Apăsați pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Se fierbe lichidul până se reduce la 3 căni, aproximativ 15 minute.
Bateți în restul de 2 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați puiul pe un platou mare. Spoon sucuri reduse peste. Aranjați sparanghelul alb, morelele și prazul peste și în jurul puiului. Top fiecare picior de pui cu dollop de CR fra FRA și se servește.