Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut
Niciodată nu poate avea prea multe rețete felul principal, asa ca da pui fiert cu sparanghel alb și Morel saut cu CR saut fra fra Sak. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 490 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, moreluri, sparanghel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut, Asparagus, Vin Alb Și CR Aproxumme Fra Aprox. Che Linguini, și Saut de ciuperci si sparanghel Morel 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați bucățile de pui cu coajă, cimbru și pătrunjel tocat într-un castron mare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Pătrunjel
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați bucățile de pui să stea la temperatura camerei 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
3
Se presară sare și piper; lăsați să stea încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. topiți 2 linguri de unt cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi, adăugați bucăți de pui, cu pielea în jos; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul; reduceți focul la mediu și gătiți 2 minute. Aranjați într-un singur strat în oală mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Pui întreg
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă toate, cu excepția a 4 linguri de picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adaugă ceapa, prazul, morelele și frunzele de dafin în tigaie; saut-ul la foc mediu până când legumele sunt aurii, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Legume
Ciuperci Morel
Praz
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați vin și Sherry; creșteți căldura la mare și fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Vin
8
Adăugați bulion; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
9
Adăugați 6 crenguțe de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
10
Se toarnă legume peste pui. Acoperiți vasul cu folie de plastic, apoi folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Folie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Coaceți până când puiul este foarte fraged, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Transferați bucățile de pui pe foaia de copt cu margini; prăjiți la cuptor până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
14
Între timp, strecurați amestecul de legume-bulion în cratiță medie. Apăsați pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Se fierbe lichidul până se reduce la 3 căni, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
15
Bateți în restul de 2 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
16
Aranjați puiul pe un platou mare. Spoon sucuri reduse peste. Aranjați sparanghelul alb, morelele și prazul peste și în jurul puiului. Top fiecare picior de pui cu dollop de CR fra FRA și se servește.