Carne de porc și varză picantă

Carnea de porc și varza picantă este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, praf de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 88%. Încercați Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se amestecă cu tăiței picante, Carne De Porc Picantă Prăjită Cu Varză, și Salată picantă de porc și varză Napa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți varza și uleiul de măsline într-un bol mediu și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți varza acoperită în fundul unui vas de copt de 9x13 inci și acoperiți cu boabe de piper.
Adăugați apă doar pentru a acoperi.
Într-un vas sau castron mare, combinați praful de usturoi, piperul, sarea, pătrunjelul și condimentul Cajun.
Rotiți carnea de porc în amestec de condimente și așezați deasupra varză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute sau până aproape gata; când ați terminat, temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 grade F (63 grade C). Amestecați pasta de roșii în amestecul de varză și coaceți încă 15 până la 20 de minute. (Notă: timpul de coacere va varia în funcție de mărimea fripturii.)