Carne de porc și tăiței se amestecă

Carne de porc și tăiței se amestecă
Carnea de porc și tăiței se amestecă-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 424 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, scallions, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc și tăiței se amestecă-prăji, Carne de porc și tăiței Kimchi se amestecă prăji, și Carne de porc cu cuiburi de tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii pe masura ce eticheta directioneaza, apoi scurgeti si clatiti sub apa rece. Între timp, aruncați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare, piper după gust și 2 linguri amidon de porumb într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți bulionul de pui și restul de 1 lingură de amidon de porumb într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 1 linguriță ulei vegetal, apoi adăugați carnea de porc și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute; transferați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați restul de 3 lingurițe de ulei vegetal în tigaie, apoi adăugați albușurile de scallion, ghimbirul și usturoiul; reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute. Amestecați legumele și 3 linguri de apă și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați amestecul de bulion în tigaie și aduceți la fierbere; gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Întoarceți carnea de porc în tigaie împreună cu tăiței, coaja de tei și 1/4 linguriță de sare și amestecați pentru a se încălzi. Se amestecă verdele de scallion. Împărțiți între boluri și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista