Carne de porc și Tofu
Friptura de porc și Tofu este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 344 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan asiatic, bulion de pui, tofu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi considerat destul de ieftin, costând în jur $2.3 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc, tofu și vinete se amestecă, Shanghai Se Amestecă Fry Carne De Porc Cu Tofu, și Tofu cu carne de porc măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
Se adaugă carnea de porc, se condimentează cu sare și piper și se prăjește la foc mare până se gătește, 2 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați uleiul vegetal rămas în tigaie.
Adăugați usturoiul și piperul zdrobit și amestecați timp de 1 minut.
Adăugați prazul și 1/4 cană din stoc, acoperiți și gătiți până când prazul se înmoaie, 2 minute.
Adăugați restul de 3/4 cană de stoc și aduceți la foc mic.
Adăugați tofu, apoi amestecați carnea de porc, hoisina, oțetul și uleiul de susan.
Transferați în boluri și serviți.