Carne de porc și salată de pere
Carne de porc' n ' salata de pere Wraps este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 126 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunzele de salată din boston, nectarul de pere, chimenul măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Perfect Pere Asiatice Turcia Salata Wraps, Pui în stil asiatic și salată de pere, și Salata de pui wraps ca P. F. Changs-salata verde wraps sunt delicioase și un aperitiv unic pe care mulți oameni se bucură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați primele cinci ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe până când sosul se reduce la 1-1 / 4 căni; păstrați cald.
Combinați zahărul brun și cayenne; presărați peste pere.
Așezați pe o tigaie de pui unsă. Frecați usturoiul și sarea peste filet.
Se pune pe tigaie broiler cu pere.
Se fierbe 4-6 în. de la căldură timp de 9 minute. Rândul său,; se fierbe 7-9 minute mai mult sau până când un termometru de carne citește 160 de lire sterline și pere sunt ușor rumenite.
Tăiați fiecare jumătate de pere în cinci felii.
Tăiați carnea de porc în 10 felii.
Așezați două felii de pere, o felie de porc și ceapă pe fiecare frunză de salată. Se acoperă cu sos; înfășurați salata în jurul umpluturii.