Carne de porc și fenicul Ragout

Nevoie de un fel principal fără lactate? Ragutul de porc și fenicul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,88 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de ciuperci cremini, bulb de fenicul, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet De Porc Cu Ragout De Fenicul De Caise, Ragout de pui, fenicul și roșii, și Carne de porc în trei moduri: cotlete de porc murate, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se macină semințele de fenicul cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-o mașină de tocat condimente sau se toacă cu un cuțit.
Transferați într-un castron mediu; se amestecă cu sucul de lămâie și carnea de porc.
Adăugați făina și aruncați pentru a acoperi. Într-un alt bol, amestecați coaja de lămâie cu 2 linguri de pătrunjel.
Încălziți o tigaie adâncă sau o oală la foc mare și adăugați uleiul de măsline. Se rumenesc carnea de porc în loturi, 1 minut pe fiecare parte; se transferă pe o farfurie.
Adăugați ceapa, becul de fenicul, restul de 3 linguri de pătrunjel și sare după gust în tigaie. Reduceți căldura și gătiți până când legumele sunt ofilite, 2 minute.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, 3 minute.
Adăugați ciupercile, vinul și 1/2 cană de apă; răzuiți orice bucăți rumenite. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când feniculul este fraged, 12 minute.
Adăugați carnea de porc și încălziți, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper și acoperă cu amestecul de coajă de lămâie-pătrunjel.
Fotografie de Antonis Achilleos