Carne de porc și creveți Loh Bak
Carne de porc și creveți Loh Bak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 674 calorii, 49G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 5,7 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, făină de tapioca, castane de apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Autocolante pentru oală de porc și creveți, Gyoza de porc și creveți, și Creveți și Hash de porc.
Instrucțiuni
Măcinați carnea de porc și amestecați totul, cu excepția făinii, crabului și ouălor. După marinare timp de 24 de ore se adaugă amestecul de ou și făină în Hobart până se uniformizează. Apoi pliați în crab pentru a păstra bulgări mari în tact. Luați piei de Yuba și tăiați-le în benzi de 6 inci. Folosind o perie de patiserie aplicați apă pentru a umezi yuba și adăugați aproximativ 6 uncii de carne tocată de porcși rulați bine. Dacă puneți deoparte, asigurați-vă că clapeta de îmbinare este pe partea inferioară pentru a o ajuta să se lipească. Se prăjește într-un wok sau friteuză în ulei la 375 de grade timp de aproximativ 5 minute, în funcție de grosime. Puteți servi acest lucru cu sau fără sos de scufundare, îl prefer fără, dar este delicios cu doardespre orice! (vă rugăm să nu folosiți ketchup)