Carne de porc și Chili de fasole neagră
Chili de porc și fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 293 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, carnea de porc, roșiile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Carne De Porc Și Fasole Neagră Chili, Cubanelle Și Chili De Porc Cu Fasole Neagră, și Whisky și triplu Chili de fasole neagră de porc.
Instrucțiuni
Timp de pregătire: 10 minute
Timp de gătit: 25 de minute într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu. Se amestecă ardeiul, ceapa și usturoiul. Gatiti timp de 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă carnea de porc.
Tăiați carnea de porc gătită rămasă în fâșii și împărțiți-o în porții de 1 cană. Dacă nu îl veți folosi într-un vas în decurs de 2 zile, înghețați-l, învelit mai întâi în folie, apoi în folie de congelator din plastic. Sfat: Dacă intenționați să înghețați acest fel de mâncare, pregătiți toți cartofii cu excepția piureului (pe care îl puteți găti și lingurați după ce dezghețați restul). Sfat: puteți îngheța chili-și toate aceste feluri de mâncare-timp de până la 2 luni într-un recipient etanș sau într-o pungă de plastic închisă cu fermoar.