Carne de porc și castane
Carnea de porc și castanele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de anason stelat, castane, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Coaste de porc fierte cu Castane, Coaste de porc fierte cu Castane, și Tocană de porc cu Cipollini, ciuperci și castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coapsele de porc, castanele și următoarele 9 ingrediente (castane prin anason stelat) într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 20 de minute sau până când carnea este fragedă, amestecând ocazional. Aruncați scorțișoara și anasonul stelar.
Combinați apa și amidonul de porumb, amestecând bine cu un bici.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de porc, amestecând bine și aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Așezați 1/2 cană de tăiței în fiecare dintre cele 6 boluri; deasupra cu 3/4 cană amestec de porc.
Garnisiți fiecare porție cu ceapă verde feliată, dacă doriți.