Carne de porc ușoară în sos de arpagic și ceapă
Carnea de porc ușoară în sos de arpagic și ceapă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție conține 31 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sulițe de sparanghel, ulei de canolan, pkt. se agită ' n coace carne de porc originală amestec de acoperire condimentată, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Legume cu sos cremos de arpagic și ceapă, Medalioane de porc cu sos de muștar-arpagic, și Se toacă ușor de porc și se coace ceapa.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se acoperă carnea cu amestec de acoperire; se pune într-o tigaie superficială căptușită cu folie.
Coaceți 30 min. sau până la gata (145F), gătiți tăiței în apă nesărată conform instrucțiunilor de pe pachet în ultimele 15 minute. din timpul de coacere a cărnii.
Între timp, sparanghel cu abur 6 min. sau până când este crocant. În timp ce sparanghelul gătește, încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti 5 min., amestecând ocazional.
Adăugați cremă de brânză răspândită și bulion; gatiti 2 min. sau până când crema de brânză este topită și sosul este bine amestecat, amestecând frecvent.
Scoateți carnea din cuptor.
Scurgeți tăiței și sparanghelul. Feliați carnea. Top fidea cu carne, apoi sos.
Se servește cu sparanghel.