Carnea de porc ușoară în sos de arpagic și ceapă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție conține 31 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sulițe de sparanghel, ulei de canolan, pkt. se agită ' n coace carne de porc originală amestec de acoperire condimentată, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Legume cu sos cremos de arpagic și ceapă, Medalioane de porc cu sos de muștar-arpagic, și Se toacă ușor de porc și se coace ceapa.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se acoperă carnea cu amestec de acoperire; se pune într-o tigaie superficială căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 30 min. sau până la gata (145F), gătiți tăiței în apă nesărată conform instrucțiunilor de pe pachet în ultimele 15 minute. din timpul de coacere a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, sparanghel cu abur 6 min. sau până când este crocant. În timp ce sparanghelul gătește, încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Adăugați cremă de brânză răspândită și bulion; gatiti 2 min. sau până când crema de brânză este topită și sosul este bine amestecat, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Scoateți carnea din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să stea 3 min.
9
Scurgeți tăiței și sparanghelul. Feliați carnea. Top fidea cu carne, apoi sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se servește cu sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe