Carne De Porc Umplute Cu Fructe Uscate

Carne De Porc Umplute Cu Fructe Uscate
Carnea de porc umplută cu fructe uscate este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 450 calorii, 40g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ierburi, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi stafidele de aur, puteți urma acest fel principal cu Mărul se sfărâmă cu stafide aurii ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc marocană cu fructe uscate și lămâi, Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane, și Carne de porc umplută cu fructe și nuci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați caisele, smochinele și stafidele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați suc de mere și bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați salvie, unt, ghimbir, usturoi și suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand fructele sunt reconstituite si lichidul este redus la jumatate, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Transferați amestecul de fructe într-un blender sau robot de bucătărie și piure până când este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Sculptați un tunel prin centrul coapsei cu un oțel ascuțit sau un diblu de lemn. Lărgiți tunelul folosind degetele. Injectați sosul în deschidere folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf metalic. Umplutura ar trebui să meargă până la capăt. Frecați carnea de porc peste tot cu ulei, ierburi, sare și piper. Căutați carnea de porc pe un grătar fierbinte pe toate părțile, apoi transferați într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F. Prăjiți până când un termometru de carne introdus în centrul fripturii înregistrează 160 de grade F, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați friptura de porc pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute înainte de a ciopli în pinwheels.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista