Carnea de porc umplută cu fructe uscate este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 450 calorii, 40g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ierburi, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi stafidele de aur, puteți urma acest fel principal cu Mărul se sfărâmă cu stafide aurii ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc marocană cu fructe uscate și lămâi, Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane, și Carne de porc umplută cu fructe și nuci.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați caisele, smochinele și stafidele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați suc de mere și bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați salvie, unt, ghimbir, usturoi și suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand fructele sunt reconstituite si lichidul este redus la jumatate, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cup. Ceapă Tocată
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Transferați amestecul de fructe într-un blender sau robot de bucătărie și piure până când este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Sculptați un tunel prin centrul coapsei cu un oțel ascuțit sau un diblu de lemn. Lărgiți tunelul folosind degetele. Injectați sosul în deschidere folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf metalic. Umplutura ar trebui să meargă până la capăt. Frecați carnea de porc peste tot cu ulei, ierburi, sare și piper. Căutați carnea de porc pe un grătar fierbinte pe toate părțile, apoi transferați într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F. Prăjiți până când un termometru de carne introdus în centrul fripturii înregistrează 160 de grade F, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Transferați friptura de porc pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute înainte de a ciopli în pinwheels.