Carne De Porc Umplute Cu Fructe Uscate

Carnea de porc umplută cu fructe uscate este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 450 calorii, 40g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ierburi, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi stafidele de aur, puteți urma acest fel principal cu Mărul se sfărâmă cu stafide aurii ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc marocană cu fructe uscate și lămâi, Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane, și Carne de porc umplută cu fructe și nuci.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați caisele, smochinele și stafidele la foc mediu.
Adăugați suc de mere și bulion de pui.
Adăugați salvie, unt, ghimbir, usturoi și suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand fructele sunt reconstituite si lichidul este redus la jumatate, aproximativ 25 de minute.
Transferați amestecul de fructe într-un blender sau robot de bucătărie și piure până când este gros și neted.
Sculptați un tunel prin centrul coapsei cu un oțel ascuțit sau un diblu de lemn. Lărgiți tunelul folosind degetele. Injectați sosul în deschidere folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf metalic. Umplutura ar trebui să meargă până la capăt. Frecați carnea de porc peste tot cu ulei, ierburi, sare și piper. Căutați carnea de porc pe un grătar fierbinte pe toate părțile, apoi transferați într-o tigaie mare.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F. Prăjiți până când un termometru de carne introdus în centrul fripturii înregistrează 160 de grade F, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Transferați friptura de porc pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute înainte de a ciopli în pinwheels.
Se servește cu sucuri de tigaie.