Carne De Porc Umplute

Carne De Porc Umplute
Carnea de porc umplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 921 calorii, 51G de proteine, și 56G de grăsime per portie. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți țelină, sare și piper crăpat, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc, Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, și Carne De Porc Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o tigaie mică la foc mare, cârnați italieni maro și grăsime de scurgere pentru o utilizare ulterioară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Faceți o incizie adâncă de 1 până la 1 1/2 inci cu 2 inci în cotletul de porc și apoi condimentați cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare; sotează ceapa și țelina în grăsime de cârnați până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă în tigaie: umplutură, mere și bulion de pui cu lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
7
Umpleți fiecare cotlet de porc cu amestec de umplutură și apoi pan sear în ulei fierbinte, pe fiecare parte, timp de 7 minute într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se introduce la cuptor timp de 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Glazurați carnea de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Într-un bol mic de amestecare, combinați toate ingredientele până când sunt complet încorporate.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Periați Cotletele de porc fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista