Carne De Porc Umplute

Carnea de porc umplută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 921 calorii, 51G de proteine, și 56G de grăsime per portie. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți țelină, sare și piper crăpat, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc, Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, și Carne De Porc Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie mică la foc mare, cârnați italieni maro și grăsime de scurgere pentru o utilizare ulterioară. Pune deoparte.
Faceți o incizie adâncă de 1 până la 1 1/2 inci cu 2 inci în cotletul de porc și apoi condimentați cu sare și piper pe ambele părți.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare; sotează ceapa și țelina în grăsime de cârnați până se rumenesc.
Se amestecă în tigaie: umplutură, mere și bulion de pui cu lingură de lemn.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Umpleți fiecare cotlet de porc cu amestec de umplutură și apoi pan sear în ulei fierbinte, pe fiecare parte, timp de 7 minute într-o tigaie mare la foc mediu.
Se introduce la cuptor timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Glazurați carnea de porc și serviți.
Într-un bol mic de amestecare, combinați toate ingredientele până când sunt complet încorporate.
Periați Cotletele de porc fierte.