Carne De Porc Trasă În Stil Aluniță Cu Aragaz Lent
Slow Cooker Mole-style Pulled Pork ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,16 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați friptură de umăr de porc, chimen măcinat, roșii prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne de porc trasă la grătar în stil Carolina, Carolina Stil Aragaz Lent Tras De Carne De Porc, și Aragaz Lent Carne De Porc Trasă În Stil Columbian.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, apa, pudra de chili, zahărul brun, chimenul și scorțișoara într-un aragaz lent de 6 litri.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o la strat.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița.
Scoateți carnea de porc pe o tăietură. Folosind 2 furculițe, tocați carnea de porc.
Adăugați ciocolata în aragaz și amestecați până se topește. Întoarceți carnea de porc la aragaz.
Așezați aproximativ 1/2 cană amestec de porc pe jumătate din fiecare tortilla. Se acoperă cu roșiile și coriandrul. Îndoiți tortilele peste umplutură.