Carne de porc Thailandeză picantă cu legume și tăiței de susan

Carnea de porc Thailandeză picantă cu legume și tăiței de susan ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Dacă aveți la îndemână supă de tăiței ramen cu aromă de pui, ardei gras, sos de arahide thailandez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Taitei Cu Curry Thailandez Și Susan De Porc, Fidea picantă de susan cu arahide tocate și busuioc thailandez, și Fidea Picantă De Susan Cu Arahide Tocate Și Busuioc Thailandez.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.
Așezați punga de cuptor Reynolds Circulatory în tigaie de 13x9x2 inci.
Adăugați făină, sos de arahide și apă în pungă. Strângeți ușor punga pentru a amesteca ingredientele; pus deoparte.
Feliați filet de porc gros de 1 inch; se presară sare și piper.
Adăugați în punga cuptorului. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi carnea de porc cu sos. Aranjați carnea de porc în strat uniform în punga cuptorului. Se acoperă cu mazăre și ardei gras.
Închideți punga cuptorului cu cravată din nailon.
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când carnea de porc citește 145 PCORF pe termometrul pentru carne. În timp ce carnea de porc se coace, rupeți tăiței și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți tăiței fierți și puneți-i într-un castron mediu cu 1 pachet de condimente, ulei de susan și ceapă verde; se amestecă pentru a se amesteca bine. Tăiați cu atenție sacul deschis.
Așezați 1/4 de tăiței pe fiecare farfurie și acoperiți cu carne de porc, legume și sos.
Se presară cu arahide și ceapă verde.
Stropiți cu sos suplimentar de arahide, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.