Carne de porc Tamarind cu chutney de ananas-ghimbir
Carne de porc Tamarind cu ananas-chutney de ghimbir este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de sare, piper măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Chutney De Ghimbir-Tamarind (Inji Puli), Tamarind Data Chutney, dulce Tamarind Chutney pentru Chaat, și saunth chutney sau sonth chutney / dulce tamarind chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti chutney, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, ghimbirul și chile în tigaie; acoperiți și gătiți 6 minute sau până când ceapa este fragedă. Descoperă. Se amestecă ananasul și următoarele 3 ingrediente (prin 1/4 linguriță sare); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când ananasul este fraged, amestecând ocazional. Se răcește 20 de minute; se amestecă coriandru și ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ananas
1 Kg Tortillas De Maíz
Ghimbir
Ardei Iute
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați sosul de chili și următoarele 3 ingrediente (prin tamarind), amestecând pentru a combina. Rezervați jumătate din amestecul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili
Tamarind
Carne De Porc
5
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
6
Presărați carnea de porc cu 3/4 linguriță sare și piper negru; acoperiți carnea de porc cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
Ulei De Gătit
7
Adăugați carne de porc în tigaie; saut 4 minute pe 1 parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Periați carnea de porc cu jumătate din amestecul de soia; întoarceți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
9
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 400 timp de 16 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 155 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
10
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Periați carnea de porc uniform cu amestec de soia rezervat. Feliați carnea de porc în cruce în medalioane groase de 1/2 inch.