Carne de porc si rosii Skillet saut
Carne de porc și de tomate Skillet saut XV ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 324 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne de porc si rosii Skillet saut, Skillet cotlet de porc saut cu piersici, și Tomate Dovlecei Sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei; rotiți pentru a acoperi.
Presărați cotletele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei, ceapă eșalotă, oțet și usturoi în tigaie; sotati 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați roșiile, rămânând 1/4 linguriță de sare și rămânând 1/4 linguriță de piper într-un bol mediu; aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de roșii în tigaie; gătiți 2 minute sau până când roșiile încep să se înmoaie.
Serviți amestecul de roșii cu carne de porc.