Carne De Porc Satay

Carne De Porc Satay
Carnea de porc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 99G de grăsime, și un total de 908 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de fund de porc dezosat, zahăr brun ferm, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Carne De Porc Satay, Carne De Porc Satay, și Carne de porc satay.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic cu fermoar, amestecați șalotă, sos de pește, zahăr brun și piper. Clătiți fundul de porc. Clătiți carnea de porc. Feliați în benzi subțiri (1/8 in. gros; dacă carnea de porc este dificil de tăiat subțire, congelați doar până când este fermă, 20 până la 30 de minute) și adăugați în pungă. Sigilați punga, întoarceți-o pentru a acoperi carnea și răciți timp de 1 oră. Filetați fâșii de porc plat pe frigarui de lemn (tăiați capetele tocite de pe frigarui, dacă este necesar, pentru a se potrivi în tigaie). Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Sos De PeșteSos De Pește
Boston FundulBoston Fundul
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Setați o tigaie pentru grătar cu crestături de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, acoperiți ușor cu ulei vegetal. Lucrând în loturi, așezați frigarui de porc plat în tigaie (nu aglomerați). Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti si nu mai roz in centru (taiat pentru a testa), 6 pana la 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați frigarui pe un platou sau farfurii mici și serviți cu salată thailandeză pummelo pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PomeloPomelo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista