Carne De Porc Satay
Carnea de porc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 99G de grăsime, și un total de 908 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de fund de porc dezosat, zahăr brun ferm, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Carne De Porc Satay, Carne De Porc Satay, și Carne de porc satay.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic cu fermoar, amestecați șalotă, sos de pește, zahăr brun și piper. Clătiți fundul de porc. Clătiți carnea de porc. Feliați în benzi subțiri (1/8 in. gros; dacă carnea de porc este dificil de tăiat subțire, congelați doar până când este fermă, 20 până la 30 de minute) și adăugați în pungă. Sigilați punga, întoarceți-o pentru a acoperi carnea și răciți timp de 1 oră. Filetați fâșii de porc plat pe frigarui de lemn (tăiați capetele tocite de pe frigarui, dacă este necesar, pentru a se potrivi în tigaie). Aruncați marinada.
Setați o tigaie pentru grătar cu crestături de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, acoperiți ușor cu ulei vegetal. Lucrând în loturi, așezați frigarui de porc plat în tigaie (nu aglomerați). Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti si nu mai roz in centru (taiat pentru a testa), 6 pana la 8 minute in total.
Transferați frigarui pe un platou sau farfurii mici și serviți cu salată thailandeză pummelo pe lateral.