Carne De Porc Rulată Cu Caise-Fistic

Carne De Porc Rulată Cu Caise-Fistic
Carnea de porc rulată cu caise-fistic necesită aproximativ 5 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 257 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nectar de caise, sare de usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Friptură De Porc Rulată Cu Umplutură De Prune Și Caise, Burtă de porc rulată cu umplutură de caise și miere herby, și Friptură De Porc Rulată.

Instrucțiuni

1
Pentru a tăia friptura de porc într-un dreptunghi mare care poate fi umplut și rulat, tăiați longitudinal aproximativ 1/2 inch de la vârful cărnii de porc până la 1/2 inch de marginea opusă; deschis plat. Repetați cu cealaltă parte a cărnii de porc, tăind de la marginea interioară la marginea exterioară; deschideți plat pentru a forma dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Presărați caise, 1/2 cană de nuci, usturoiul, sarea și piperul peste carnea de porc până la 1 inch de margine. Strângeți bine carnea de porc, începând cu partea scurtă. Asigurați-vă cu scobitori sau legați-vă cu sfoară. Pierce carne de porc peste tot cu frigarui de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Periați brandy pe întreaga suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
4
Lăsați să stea 15 minute.
5
Periați din nou cu rachiul rămas. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
6
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați carnea de porc, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc. Friptură neacoperită 1 oră 30 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă firimiturile de cracker, 2 linguri de nuci și sare de usturoi; gatiti si amestecati 1 minut. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Pensulă conservă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Se presară cu amestec de firimituri. Prăjiți neacoperit cu 30 până la 60 de minute mai mult sau până când termometrul citește 160 buc.F. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de servire pentru o sculptură mai ușoară.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista