Carne de porc prăjită marinată cu cartofi de coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită marinată cu cartofi de coriandru. Această rețetă face 6 porții cu 614 calorii, 72g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de carne de porc, sare kosher, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet de porc marinat cu soia cu coriandru, Friptură De Porc Marinată, și Friptură De Porc Marinată.
Instrucțiuni
1
Se taie în 1 1/2-in. bucăți, tăind bucăți mari de grăsime (lăsați unele, sau carnea de porc va fi uscată). Pune carnea într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă; așezat într-un castron adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
2
Se amestecă ingredientele de porc rămase și 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne De Porc
3
Se toarnă în sac; sigiliu. Se răcește peste noapte.
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se toarnă carnea și marinada într-o strecurătoare așezată peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
6
Întindeți carnea într-o tigaie și adăugați 1 cană de marinată (aruncați restul). Sigilați tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
7
Coaceți 1 oră. Descoperiți (va fi suculent).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți încă 1 oră, întorcând carnea de două ori. Scoateți tot lichidul, cu excepția a aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți, întorcând carnea de două ori, până se rumenesc și crocante la margini, încă 30 de minute. Între timp, începeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Faceți cartofi: fierbeți-i într-o cratiță mare acoperită cu 1 linguriță. sare și apă pentru a acoperi până se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Se scurge, se întoarce în tigaie și se gătește la foc mic până se usucă, amestecând ușor de câteva ori, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Combinați restul de 1/2 linguriță. sare și alte ingrediente de cartofi într-un castron mare. Se amestecă cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Aranjați carnea și cartofii într-un bol de servire puțin adânc. Împrăștiați mai mult coriandru deasupra. Condimentează cu sare după gust.