Carne de porc prăjită marinată cu cartofi de coriandru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită marinată cu cartofi de coriandru. Această rețetă face 6 porții cu 614 calorii, 72g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de carne de porc, sare kosher, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet de porc marinat cu soia cu coriandru, Friptură De Porc Marinată, și Friptură De Porc Marinată.
Instrucțiuni
Se taie în 1 1/2-in. bucăți, tăind bucăți mari de grăsime (lăsați unele, sau carnea de porc va fi uscată). Pune carnea într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă; așezat într-un castron adânc.
Se amestecă ingredientele de porc rămase și 2 căni de apă.
Se toarnă în sac; sigiliu. Se răcește peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Se toarnă carnea și marinada într-o strecurătoare așezată peste un bol.
Întindeți carnea într-o tigaie și adăugați 1 cană de marinată (aruncați restul). Sigilați tigaia cu folie.
Coaceți 1 oră. Descoperiți (va fi suculent).
Coaceți încă 1 oră, întorcând carnea de două ori. Scoateți tot lichidul, cu excepția a aproximativ 1/2 cană.
Coaceți, întorcând carnea de două ori, până se rumenesc și crocante la margini, încă 30 de minute. Între timp, începeți cartofii.
Faceți cartofi: fierbeți-i într-o cratiță mare acoperită cu 1 linguriță. sare și apă pentru a acoperi până se înmoaie, 15 minute.
Se scurge, se întoarce în tigaie și se gătește la foc mic până se usucă, amestecând ușor de câteva ori, 1 până la 2 minute.
Combinați restul de 1/2 linguriță. sare și alte ingrediente de cartofi într-un castron mare. Se amestecă cartofii.
Aranjați carnea și cartofii într-un bol de servire puțin adânc. Împrăștiați mai mult coriandru deasupra. Condimentează cu sare după gust.