Carne de porc prăjită lent cu Mojo de var

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Carnea de porc prăjită lent cu Mojo de var ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 371 calorii, 60g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână Mojo de tei, muschi de porc tăiat în centru, amestec de condimente latine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Slow Cooker Cubanez Mojo Carne De Porc, Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8, și Chicken Lime Mojo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați 3 linguri de condimente latine
Se amestecă peste tot carnea de porc.
Puneți carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați 2 căni de lime Mojo. Închideți punga și refrigerați carnea de porc peste noapte. Acoperiți mojo-ul de var rămas și dați-l la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. aruncați marinada din carne de porc.
Așezați carnea de porc pe raft într-o tigaie mare. Prăjiți 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F și prăjiți până când termometrul introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 150 F, aproximativ 45 de minute.
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat. Cort cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/2 inch. Lingura rezervat var Mojo peste carne de porc.