Carne de porc prăjită cu sare și condimente

Coapsa de porc prăjită cu sare și condimente este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 591 calorii, 58G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ienibahar, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spice-frecat cotlet de porc cu Ratatouille, Carne De Porc La Grătar Glazurată Cu Condimente, și Spice Incrustate Carne De Porc Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți 250 F.
Presărați friptura de porc peste tot CU1 linguriță sare grosieră, 1 linguriță piper și semințe de fenicul,bătând pentru a adera.
Încălzițiulei de măsline într-o tigaie mare și grea, la foc mediu-mare.
Așezați carnea de porc, grăsime în jos, în tigaie. Gatiti pana se rumeneste pe toate laturileși pe capete, ținând carnea de porc în poziție verticală cucu Cântece atunci când este necesar, aproximativ 12 minute.
Transferați carnea de porc pe foaia de copt și răcițicomplet, aproximativ 20 de minute.
Combinați 8 căni de sare grosieră, 2/3 cană de piper negru, ienibahar și fructe de ienupăr în aceeași tigaie. Se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați1 cană de apă și amestecați pentru a se umezi. Împingeți 2/3 la3/4 de amestec de sare pe 1 parte a tigaiei, răspândind sarea rămasă în bandă lungă și largă (aproximativ dimensiunea fripturii) ca bază pentru carnea de porc.
Așezați carnea de porc, pe partea de jos a osului, pe bază de sare. Împachetați restul de sarepeste întreaga friptură, închizând complet.
Prăjiți carnea de porc în crustă de sare până când termometrul instant este introdus direct în jos în carnea de porc din Centrul de sus înregistrează 165 km f,aproximativ 2 1/2 ore.
Transferați tigaia de prăjire pe suprafața de lucru.
Lăsați carnea de porc să se odihnească între 10 și 20 de minute.
Scoateți toată sarea din jurul cărnii de porc.
Transferați carnea de porc laplaca de tăiere, îndepărtând orice restsare. Poziționați friptura astfel încât oasele să fievertical.
Tăiați între oase și carneîndepărtați placa osoasă în 1 bucată.
Așezați placa osoasă pe platou. Arrangeroast deasupra oaselor în poziția inițială. Carveroast și servi.
* Vândut în culoarul de condimente al majorității supermarketurilor.
Cu carnea de porc, se toarnă ac. Ne place Domaine
Rouge-Bleu 2007" Mistral " (Franța, 18 Dolari).Aromele sale de mure și pământ și anisenotele completează carnea delicios.