Carne de porc prăjită cu glazură de afine

Carnea de porc prăjită cu glazură de afine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 356 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de apă, suc de afine, sos de afine jeleu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Rață Cu Glazură De Afine, Friptură De Porc Cu Glazură De Prune, și Friptură De Porc Cu Glazură De Piersici.
Instrucțiuni
Mash sos de afine cu o furculiță sau un masher de cartofi. Se amestecă zahărul, sucul de afine, muștarul și cuișoarele.
Așezați friptura de porc într-o tigaie mare, prăjită.
Se toarnă amestecul de sos de afine peste friptură.
Gatiti la 275 grade F (135 grade C) timp de 6 pana la 8 ore, sau pana cand carnea este frageda.
Scoateți friptura și păstrați-o caldă.
Cu o lingură de metal, îndepărtați grăsimea din lichid în tigaia de prăjire.
Turnați 2 căni din lichidul de prăjire rămas (adăugați apă pentru a completa măsura, dacă este necesar) într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Amestecați amidonul de porumb și apa rece pentru a face o pastă; se amestecă treptat în lichid clocotit. Continuați să gătiți, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă.
Se adaugă sare după gust.