Carne De Porc Piperată Cu Biscuiți Pecan
Carnea de porc piperată cu biscuiți Pecan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 180 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 30 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți de cartofi dulci cu muschi de porc piperat, unt de muștar de mere și salată, Biscuiți și sos de cârnați piperat, și Cotlet De Porc Piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați piperul și sarea. Frecați uniform peste filetele de porc și așezați-le pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Coaceți la 450 timp de 20 până la 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia subțire. Reduceți temperatura cuptorului la 42
Combinați drojdia, zahărul și 3/4 cană de apă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute.
Adăugați amestecul de copt și următoarele 4 ingrediente în amestecul de drojdie, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă făina (până la 1/2 cană) după cum este necesar până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 2 până la 3 ori.
Bateți sau Rulați aluatul la o grosime de 1 inch; tăiați biscuiții cu un tăietor rotund de 1 1/2 inch.
Așezați biscuiții pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor. Biscuiți împărțiți; serviți carne de porc feliată în biscuiți cu muștar.