Carne De Porc Piperată Cu Biscuiți Pecan

Carne De Porc Piperată Cu Biscuiți Pecan
Carnea de porc piperată cu biscuiți Pecan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 180 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 30 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți de cartofi dulci cu muschi de porc piperat, unt de muștar de mere și salată, Biscuiți și sos de cârnați piperat, și Cotlet De Porc Piperat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați piperul și sarea. Frecați uniform peste filetele de porc și așezați-le pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Coaceți la 450 timp de 20 până la 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
3
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia subțire. Reduceți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați drojdia, zahărul și 3/4 cană de apă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de copt și următoarele 4 ingrediente în amestecul de drojdie, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă făina (până la 1/2 cană) după cum este necesar până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 2 până la 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți sau Rulați aluatul la o grosime de 1 inch; tăiați biscuiții cu un tăietor rotund de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
7
Așezați biscuiții pe foi de copt ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor. Biscuiți împărțiți; serviți carne de porc feliată în biscuiți cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În15 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista