Carne De Porc Peruviană Picantă
Carnea de porc peruviană picantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 446 calorii, 65g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet, chimen măcinat, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pui Picant Peruvian, Sudado Peruvian De Pescado (Tocană De Pește Peruvian), și Aragaz Lent Peruvian Tras Carne De Porc Conopidă Boluri De Orez.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul, chimenul, turmericul, praful de usturoi, sarea și piperul.
Se toarnă peste carnea de porc și se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinata și puneți-o în tigaia fierbinte. Gatiti pana se rumeneste frumos la exterior.
Adăugați suc de portocale, 1/2 cană de apă, ceapă uscată și marinata rezervată. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Într-o ceașcă mică, amestecați făina și 2 linguri de apă. Se amestecă în tigaie și se fierbe neacoperit până se îngroașă, 2 până la 4 minute.