Carne de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati

Carne de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati
Carnea de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati este un fără lactate sos. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 522 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 265 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, oțet de mere, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pește în stil Rodrigo (Pescado Rodrigo) de la masa mexicană a lui Pati, Carne De Porc Mexicană Mărunțită, și Carne De Porc Mărunțită Mexicană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-o tigaie grea de 12 inci sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați sucul de portocale, apa și 1 linguriță de sare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 40 până la 45 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a fiert și carnea este ușor rumenită și și-a redat cea mai mare parte a grăsimii. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Între timp, așezați ardeii iute într-un castron, acoperiți cu apă fierbinte și înmuiați timp de 10 până la 15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați ardeii iute, împreună cu 1 1/2 căni din lichidul lor de înmuiere, într-un blender sau robot de bucătărie, împreună cu ceapa, usturoiul, pătrunjelul, oregano, chimenul, restul de 1/4 linguriță de sare, piperul și oțetul și piureul până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați carnea de porc cu mâinile sau cu două furculițe și așezați-o și orice sucuri într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
În oala în care a fost gătită carnea, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă piureul de chile, se aduce la foc mic și se fierbe timp de 8 până la 10 minute, amestecând des, până se îngroașă și se întunecă. Aruncați carnea și sucurile mărunțite și gătiți până când carnea a absorbit cea mai mare parte a sosului chile, 20 până la 25 de minute. Gust pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Serviți carnea înfășurată în tortilele de făină caldă sau cu tortilele pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista