Carne de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati
Carnea de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati este un fără lactate sos. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 522 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 265 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, oțet de mere, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pește în stil Rodrigo (Pescado Rodrigo) de la masa mexicană a lui Pati, Carne De Porc Mexicană Mărunțită, și Carne De Porc Mărunțită Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de porc într-o tigaie grea de 12 inci sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați sucul de portocale, apa și 1 linguriță de sare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 40 până la 45 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a fiert și carnea este ușor rumenită și și-a redat cea mai mare parte a grăsimii. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Între timp, așezați ardeii iute într-un castron, acoperiți cu apă fierbinte și înmuiați timp de 10 până la 15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Așezați ardeii iute, împreună cu 1 1/2 căni din lichidul lor de înmuiere, într-un blender sau robot de bucătărie, împreună cu ceapa, usturoiul, pătrunjelul, oregano, chimenul, restul de 1/4 linguriță de sare, piperul și oțetul și piureul până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați carnea de porc cu mâinile sau cu două furculițe și așezați-o și orice sucuri într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
În oala în care a fost gătită carnea, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se toarnă piureul de chile, se aduce la foc mic și se fierbe timp de 8 până la 10 minute, amestecând des, până se îngroașă și se întunecă. Aruncați carnea și sucurile mărunțite și gătiți până când carnea a absorbit cea mai mare parte a sosului chile, 20 până la 25 de minute. Gust pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Serviți carnea înfășurată în tortilele de făină caldă sau cu tortilele pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch