Carne de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati

Carne de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati
Carnea de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati este un fără lactate sos. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 522 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 265 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, oțet de mere, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pește în stil Rodrigo (Pescado Rodrigo) de la masa mexicană a lui Pati, Carne De Porc Mexicană Mărunțită, și Carne De Porc Mărunțită Mexicană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-o tigaie grea de 12 inci sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați sucul de portocale, apa și 1 linguriță de sare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 40 până la 45 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a fiert și carnea este ușor rumenită și și-a redat cea mai mare parte a grăsimii. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Între timp, așezați ardeii iute într-un castron, acoperiți cu apă fierbinte și înmuiați timp de 10 până la 15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați ardeii iute, împreună cu 1 1/2 căni din lichidul lor de înmuiere, într-un blender sau robot de bucătărie, împreună cu ceapa, usturoiul, pătrunjelul, oregano, chimenul, restul de 1/4 linguriță de sare, piperul și oțetul și piureul până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați carnea de porc cu mâinile sau cu două furculițe și așezați-o și orice sucuri într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
În oala în care a fost gătită carnea, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se toarnă piureul de chile, se aduce la foc mic și se fierbe timp de 8 până la 10 minute, amestecând des, până se îngroașă și se întunecă. Aruncați carnea și sucurile mărunțite și gătiți până când carnea a absorbit cea mai mare parte a sosului chile, 20 până la 25 de minute. Gust pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Serviți carnea înfășurată în tortilele de făină caldă sau cu tortilele pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista