Carne de porc milaneză cu salată caldă de toamnă și ou fiert

Carne de porc milaneză cu salată caldă de toamnă și ou fiert
Carnea de porc milaneză cu salată caldă de toamnă și ou fiert ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. O porție conține 585 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, ceapă, radicchio trevisano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată Caldă De Spanac Cu Carne De Porc Milaneză, Salată Caldă De Toamnă, și Salată De Toamnă Cu Vinetă Caldă De Creveți Oregon.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Configurați o procedură standard de panificare punând făina, 2 ouă bătute cu 1 lingură de apă și panko amestecat cu 1/4 cană parmezan ras în recipiente plate largi separate. Condimentează carnea de porc, generos, cu sare pe ambele părți. Folosind 1 mână pentru ingrediente umede și cealaltă mână pentru ingrediente uscate, înveliți carnea în făină, apoi ouăle și apoi firimiturile de pâine, apăsând panko pe carnea de porc pentru a adera. Puneți deoparte până când sunteți gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
3
Aliniați o foaie de copt cu o hârtie silpat sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Întindeți o lingură de parmezan ras într-un cerc subțire de aproximativ 3 inci în diametru pentru a forma un frico. Repetați de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Puneți foaia de copt în cuptor și coaceți până când brânza este topită și ușor rumenită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți tigaia din cuptor și reduceți căldura la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Într-o cratiță mare la foc mare, aduceți la fierbere 2 până la 3 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați oțetul alb și reduceți căldura pentru a aduce apa la foc mic. Spargeți cu grijă restul de 4 ouă în apă și gătiți până când albusurile sunt setate, dar gălbenușul este încă moale, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
9
Scoateți ouăle cu o lingură pliată și puneți-le într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Păstrați apa pe foc pentru a reîncălzi ouăle când sunteți gata să serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Într-o tigaie mare la foc mediu adăugați ulei de măsline până când are o adâncime de aproximativ 1/2 inch. Verificați temperatura uleiului scufundând marginea cărnii de porc în ulei, dacă nu sfârâie și nu se oprește cu bule și așteptați! Verificați-l din nou într-un minut. Dacă uleiul fumează, este prea cald. Când uleiul este la temperatura potrivită, adăugați ușor carnea. Nu aglomerați tigaia sau veți ajunge cu carne de porc grasă, poate fi necesar să lucrați în loturi. Când carnea de porc este frumos maro auriu pe fiecare parte și gătită, scoateți din tigaie și ștergeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se presară cu sare și se pune într-un cuptor cald pe o tavă de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare, se toarnă un strat subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați ceapa și un vârf de fulgi de ardei roșu, condimentați cu sare și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
14
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și gătiți până când sunt moi și ofilite, aproximativ 3 până la 4 minute. Dacă tigaia pare uscată, adăugați încă câteva picături de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Adăugați rucola, radicchio și oțet de vin roșu. Aruncați pentru a combina și adăugați mai mult ulei de măsline, dacă este necesar. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
RadicchioRadicchio
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(tub Mare)(tub Mare)
16
Când sunteți gata să serviți, scoateți ouăle pocate din Baia de gheață și puneți-le înapoi în apa fierbinte. Aranjați o bucată de carne de porc în centrul fiecărei farfurii de servire și acoperiți-o cu o parte din salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
17
Scoateți fiecare ou din apa fierbinte și uscați-l. Puneți-o deasupra salatei și presărați cu câteva fulgi de ardei roșu. Îndepărtați cu grijă un frico de pe foaia de copt și sprijiniți-l lângă ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
18
Presărați niște parmezan suplimentar peste tot și stropiți cu puțin ulei de măsline. Ești tare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista