Carne De Porc Marsala
Carnea de porc Marsala necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 449 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână vin marsala, piper, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Carne De Porc Marsala, Carne De Porc Marsala, și Carne de porc și Marsala.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din filet; tăiați filetul în felii groase de 1/2 inci.
Combinați făina și sarea într-o pungă de plastic cu fermoar greu.
Adăugați muschiulet; sigiliu sac, și se agită până când muschiulet este bine acoperit.
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați muschiulet; gatiti pana se rumeneste, intorcand o data.
Adăugați vin, granule de bouillon și piper în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 minute. Întoarceți filetul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă uniform amestecul de porc peste paste.
Sfat: puteți folosi orice tip de paste subțiri în locul capellini-spaghete, păr de înger sau fettuccine. Veți avea nevoie de aproximativ 8 uncii de paste uscate pentru a obține 3 căni gătite. Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, omitand sarea si grasimea.