Carne de porc Mango cu Pilaf de orez sălbatic
Carnea de porc Mango cu Pilaf de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 384 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână chutney de mango, filet de porc, tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf De Orez Sălbatic, Pilaf De Orez Sălbatic, și Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Radeți 1 linguriță de coajă de tei; strângeți 1 1/2 linguri suc de lămâie peste un castron mic.
Combinați 1 lingură de suc, 1/2 linguriță de coajă și chutney într-un castron mediu. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Se amestecă ceapa, 2 linguri amestec de chutney, 1 1/2 linguriță suc, 1/2 linguriță coajă, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 4 minute, rumenind pe toate partile.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când termometrul înregistrează 15
Lingură 1/4 cană amestec de chutney peste carne de porc. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 5 minute sau până când temperatura ajunge la 160 (ușor roz).
Tăiați carnea de porc în felii subțiri; serviți cu orez.