Carne de porc Kung Pao peste tăiței de susan

Kung Pao carne de porc peste fidea de susan este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 525 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc, apă, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc Kung Pao peste tăiței de susan, Kung Pao Zucchini, și Fidea rece de susan cu carne de porc prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ulei vegetal; rotiți tigaia pentru a acoperi fundul.
Adăugați broccoli slaw; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți broccoli slaw din tigaie; păstrați cald.
Adăugați carne de porc în aceeași tigaie; gătiți și amestecați la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până se rumenesc. Se amestecă ardeiul gras și apa. Acoperiți; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de porc este frageda. Se amestecă sosul și mierea. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 1 până la 2 minute.
Între timp, încălziți 3 litri de apă până la fierbere.
Adăugați fidea; se fierbe 3 minute.
Aruncați tăiței și ulei de susan. Împărțiți tăiței între boluri. Se acoperă cu amestec de broccoli și carne de porc.