Carne De Porc Kabobs

Carne De Porc Kabobs
Kabobs de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 344 calorii, 51G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pudră de curry, piper, frigarui de metal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Carne De Porc Kabobs, Carne De Porc Kabobs, și Carne de porc 'n' Veggie Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti impreuna primele 4 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Așezați carnea de porc într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; turnați amestecul de suc de lămâie peste carnea de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
4
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada. Filetați 5 bucăți de porc uniform pe fiecare frigăruie, lăsând puțin spațiu între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
7 la 9 minute sau până la făcut, de cotitură o dată.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Revista