Carne de porc Hawaiian n ' Greens

Carne de porc Hawaiian n ' Greens
Hawaiian porc n ' Greens este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 307 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de filete de porc, piper cayenne, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Burgeri De Porc Hawaiian, Friptură De Porc Hawaiană, și Cotlet De Porc Hawaiian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mic, amestecați împreună 1 lingură de sare, zahăr, oregano, 1 linguriță de piper negru, piper alb și cayenne. Frecați amestecul peste filete pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Piper AlbPiper Alb
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ZahărZahăr
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-o tigaie dreaptă rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a se potrivi pe întreaga lungime a coapselor, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați coapsele de porc și căutați pe toate părțile până când sunt doar aurii, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. (În funcție de dimensiunea tigaiei, poate fi necesar să căutați în loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Transferați la cuptor și coaceți până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți tigaia din cuptor și transferați fripturile pe o tăietură. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Încălziți tigaia la foc mediu, adăugați uleiul rămas, ceapa, ananasul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se sotează până când ananasul se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
9
Se adaugă fulgii de ardei roșu și se mai sotează câteva minute. Se amestecă spanacul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
10
Adăugați bulion, acoperiți și gătiți spanacul până se ofilește. Feliați carnea de porc și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
11
Serviți cu verdele și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
VerziiVerzii
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista