Carne De Porc Grecească La Grătar

Carne De Porc Grecească La Grătar
Rețeta de carne de porc grecească la grătar este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 311 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de vinaigretă grecească, pătrunjel, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Frigarui De Pui Grecesc La Gratar, Carne De Porc La Grătar, și Frigărui De Porc Teriyaki La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se amestecă pansamentul și pătrunjelul într-un castron mare; se amestecă carnea de porc, ceapa și ardeiul gras. Filetați carnea de porc, ceapa și ardeiul gras alternativ pe fiecare dintre cele patru frigarui metalice de 15 inci, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare bucată. Rezervați pansamentul rămas în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
BolBol
3
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, întorcând kabobs de 2 sau 3 ori și perindând cu pansament în ultimele 5 minute de grătar, până când carnea de porc nu mai este roz în centru. Aruncați orice pansament rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista