Carne de porc glazurată cu coriandru și usturoi

Carne de porc glazurată cu coriandru și usturoi
Carnea de porc glazurată cu coriandru și usturoi este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 500 de calorii, 67g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră ușoară de chile, boia de ardei, fleur de sel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 83%. Încercați Carne de porc glazurată cu coriandru și usturoi, Loin De Porc La Grătar Cu Portocale, Chimen Și Coriandru, și Muschi De Porc Glazurat Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fulgii de ardei într-un castron mic și turnați apa clocotită peste ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 1 până la 2 minute pentru a rehidrata fulgii.
3
Combinați toate ingredientele de saramură într-un blender sau într-un castron mare folosind un blender de imersie/stick. Se amestecă fulgii de ardei și apa de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SaramurăSaramură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Așezați coapsa într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare, turnați saramura deasupra, stoarceți orice exces de aer din pungă și închideți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Rulați punga pentru a acoperi uniform carnea. La frigider cel puțin 6 ore sau până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
RolaRola
6
Preîncălziți un grătar indirect cu o tigaie de picurare și lemn de fructe (de preferință măr), un aragaz ceramic cu placă deflectoare și lemn de fructe (de preferință măr) sau un grătar cu cărbune sau gaz cu o cutie sau un pachet de lemn de fructe (de preferință măr) la 250 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
TigaieTigaie
7
Combinați toate ingredientele amestecului de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
8
Așezați toate ingredientele glazurii într-un borcan cu un capac etanș și agitați pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Scoateți coapsele din saramură și uscați ușor cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Presărați frecarea uniform pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
11
Folosind mâinile sau o perie, uniform, dar ușor, acoperiți coapsa cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
12
Introduceți un termometru de îndepărtare în centrul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
13
Așezați coapsa în aragaz și gătiți până când temperatura internă ajunge la 135 F, aproximativ 1 oră și 15 minute.
14
Dați glazurii o agitare rapidă pentru a reincorpora orice ingrediente care s-ar fi putut așeza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
15
Ungeți coapsa cu glazura și reveniți la aragaz până când temperatura internă ajunge la 145 km f, aproximativ 15 minute. În acest moment, carnea va fi ușor roz în centru; gătiți încă 5 până la 10 minute pentru mai bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
16
Se toarnă aproximativ jumătate din glazura rămasă pe o tăietură și se acoperă cu coapsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
17
Se lasă să se odihnească 10 minute.
18
Feliați carnea în felii de 1/4 inch. Dragați feliile în glazură, adăugând suplimentar după cum este necesar pentru a acoperi părțile expuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
19
Se presară cu fleur de sel și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
PiperPiper
1
Acest fel de mâncare este o plăcere a mulțimii, așa că îl voi dubla și voi avea două pentru o petrecere.

Ingrediente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista