Carne de porc frecată cu fenicul cu reducere de șalotă-rodie

Carnea de porc frecată cu fenicul cu reducere de șalotă-rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet de vin, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc frecat de fenicul cu Agrodolce de ceapă eșalotă, Pui prăjit la tigaie cu reducere de rodie și salată de mere de fenicul, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 18 minute).
Se ia de pe foc. Adăugați treptat untul; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se amestecă oțet și 1/4 linguriță sare.
Pentru a pregăti carnea de porc, în timp ce sosul se reduce, combinați semințele de fenicul, pudra de usturoi, chimenul, 1/4 linguriță sare și piper; frecați peste carne de porc.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Coaceți la 450 timp de 18 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Lăsați să stea 5 minute; tăiați în felii de 1/4 inch.