Carne de porc fiert cu chimen, mere și ceapă și muștar-Cheddar piure de cartofi cu păstârnac

Carne de porc fiert cu chimen, mere și ceapă și muștar-Cheddar piure de cartofi cu păstârnac
Carne de porc fiert cu chimen, mere și ceapă și muștar-Cheddar piure de cartofi cu păstârnac necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 5,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1035 calorii, 87G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți cartofi roșii, semințe de fenicul, umăr de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, Piure De Cartofi Și Păstârnac Cu Ceapă Caramelizată Și C Albastru, și Piure de cartofi și păstârnac cu ceapă caramelizată și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lăsați carnea de porc să stea acoperită la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Presărați carnea de porc generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Încălziți un cuptor olandez mare sau o oală cu fund greu la foc mediu-mare cu uleiul, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați carnea de porc în oală și rumeniți uniform carnea peste tot, aproximativ 10 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scoateți carnea de porc și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Întoarceți căldura până la mediu, adăugați 3 linguri de unt în oală. Când spumează, adăugați semințele de chimen, fenicul și muștar și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați ceapa, merele, cimbrul, nucșoara și puțină sare și piper. Gatiti pentru a incepe sa se inmoaie, 5 minute. Apoi deglazează oala cu oțetul. Se amestecă mierea și berea, răzuind bucățile lipite de fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați bulionul de pui și apoi carnea de porc rezervată și aduceți la foc mic. Acoperiți și puneți oala în cuptor până când carnea este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore, întorcând carnea la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Scoateți carnea de porc din oală, așezați-o pe o farfurie și cort cu folie pentru a se încălzi. Când este suficient de rece pentru a manipula, trageți carnea cu două furci. Întoarceți carnea în lichidul de fierbere. Merele și ceapa se vor topi aproape complet într-un sos gros. Se răcește și se păstrează la frigider pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Așezați cartofii și păstârnacul într-o oală și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se sare apa și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Scurgeți și reveniți la oala fierbinte. Puneți cartofii cu laptele și restul de 3 linguri de unt. Apoi se condimentează cu sare și piper și se adaugă brânza și muștarul. Gustați pentru a regla condimentele, răciți-le și păstrați-le pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Pentru a servi, reîncălziți carnea de porc, acoperită la foc mediu, amestecând ocazional. Reîncălziți piureul de cartofi și păstârnacul la foc mediu acoperit cu puțin stoc sau lapte pentru a slăbi. Piureul de cartofi poate fi păstrat la cald ore întregi, așezându-i într-o oală acoperită în interiorul unui vas mai mare umplut cu un centimetru de apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Serviți carnea de porc alături sau deasupra cartofilor și presărați pătrunjel tocat pe tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Ingrediente

3mere ferme, crocante, decojite și tăiate în penemere ferme, crocante, decojite și tăiate în pene3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Bere germană sau lagerBere germană sau lager2kilogrameumăr de porc dezosatumăr de porc dezosat63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de chimensemințe de chimen3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)6creveți și cu veneSare Kosher și piper negru grosierSare Kosher și piper negru grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmuștar Dijon granulatmuștar Dijon granulat1Oreos dublu umplutpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de cimbru, tocatefrunze proaspete de cimbru, tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime1Oreos dublu umplutpentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii1pinchCiupiți nucșoară proaspăt rasăCiupiți nucșoară proaspăt rasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei vegetal sau de măslineulei vegetal sau de măsline4ceapa, se taie în pene subțiri, sfârșitul rădăcină atașatceapa, se taie în pene subțiri, sfârșitul rădăcină atașat6creveți și cu venePătrunjel tocat, pentru garniturăPătrunjel tocat, pentru garnitură4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.păstârnac mare, decojit și chunkedpăstârnac mare, decojit și chunked9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi roșii mari, curățați și tăiațicartofi roșii mari, curățați și tăiați2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 până la 2 căni, Cheddar alb foarte ascuțit (aproximativ1/2 până la 2 căni, Cheddar alb foarte ascuțit (aproximativ
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate63
Revista