Carne de porc fierbinte și acru

Carne de porc fierbinte și acru
Carnea de porc fierbinte și acră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.26 pe portie. O porție conține 494 calorii, 35g de proteine, și 23g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână flori de broccoli, castane de apă, ardei grași și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Supă caldă și acră, Carnea de porc dulce-acrișoară a lui Sam, și Carne de porc dulce și acru.

Instrucțiuni

1
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați 2 linguri de ulei și încălziți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
3
Adăugați carnea de porc și amestecați până nu rămâne nicio urmă de roz, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Transferați pe o farfurie. Ștergeți tigaia. Reduceți căldura la mediu-mare, adăugați uleiul rămas și încălziți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ardeii și gătiți, amestecând continuu, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
6
Adăugați broccoli și apă. Acoperiți parțial și gătiți, amestecând ocazional, până aproape fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați sosul fierbinte și acru și creșteți căldura la mare. Când începe să baloneze, adăugați castanele de apă și carnea de porc. Se amestecă până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Adăugați nucile și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Serviți imediat peste orez. Bacsis: puteți folosi pui sau creveți în loc de carne de porc. Sau încercați bok choy în loc de broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista