Carne de porc fiartă și tocană de porumb uscată cu ardei iute

Carnea de porc fiartă și tocană de porumb uscată cu ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 213 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, posole, umăr de porc în 1 bucată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de porc fiartă cu pere și ardei iute, Tocană de porc și dovlecei cu ardei iute, și Tocană de vită și cartofi dulci cu porumb și ardei iute verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți posolul cu apă și lăsați să se înmoaie peste noapte.
Scurgeți și transferați într-o caserolă mare din fontă emailată.
Adăugați 3 litri de apă și umărul de porc și aduceți la foc mic la foc moderat, degresând ocazional.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți ancho chile la foc moderat până când este blister și flexibil, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Clătiți chile și aruncați tulpina și semințele. Rupeți chile în bucăți mari și adăugați-l la posole împreună cu ceapa și usturoiul. Se fierbe la foc mic timp de 1 1/2 ore.
Adăugați un vârf mare de sare și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când posolul și carnea de porc sunt fragede, aproximativ 3 ore.
Scoateți carnea de porc din tocană.
Tăiați carnea din os și aruncați orice grăsime și gristle.
Tăiați carnea de porc în bucăți de 2 inci, readuceți-o în tocană și păstrați-o caldă la foc mic.
Prăjiți ardeii iute poblano peste o flacără de gaz sau sub un pui de carne până când sunt carbonizați peste tot.
Puneți-le într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur 5 minute.
Îndepărtați cojile carbonizate, tulpinile și semințele și tocați mărunt poblanos.
Se adaugă poblanos în tocană, se condimentează cu sare și se fierbe timp de 10 minute.
Serviți tocanita cu pene de var.
Faceți înainte: tocanita poate fi refrigerată până la 3 zile.
Recomandarea vinului: porumbul dulce, carnea de porc ușoară și ardeii prăjiți creează un fel de mâncare caldă, picantă, pământească, ale cărei arome au nevoie doar de un Chardonnay de bază din California pentru a oferi un contrast răcoritor. Căutați îmbutelieri cu aromă completă, cum ar fi Amberhill din 1997 sau Sebastiani din 1996.