Carne de porc fiartă și tocană de porumb uscată cu ardei iute

Carne de porc fiartă și tocană de porumb uscată cu ardei iute
Carnea de porc fiartă și tocană de porumb uscată cu ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 213 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, posole, umăr de porc în 1 bucată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de porc fiartă cu pere și ardei iute, Tocană de porc și dovlecei cu ardei iute, și Tocană de vită și cartofi dulci cu porumb și ardei iute verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți posolul cu apă și lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți și transferați într-o caserolă mare din fontă emailată.
3
Adăugați 3 litri de apă și umărul de porc și aduceți la foc mic la foc moderat, degresând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți ancho chile la foc moderat până când este blister și flexibil, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Clătiți chile și aruncați tulpina și semințele. Rupeți chile în bucăți mari și adăugați-l la posole împreună cu ceapa și usturoiul. Se fierbe la foc mic timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați un vârf mare de sare și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când posolul și carnea de porc sunt fragede, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Scoateți carnea de porc din tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Tăiați carnea din os și aruncați orice grăsime și gristle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Tăiați carnea de porc în bucăți de 2 inci, readuceți-o în tocană și păstrați-o caldă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Prăjiți ardeii iute poblano peste o flacără de gaz sau sub un pui de carne până când sunt carbonizați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Puneți-le într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Îndepărtați cojile carbonizate, tulpinile și semințele și tocați mărunt poblanos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Se adaugă poblanos în tocană, se condimentează cu sare și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
13
Serviți tocanita cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
14
Faceți înainte: tocanita poate fi refrigerată până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
15
Recomandarea vinului: porumbul dulce, carnea de porc ușoară și ardeii prăjiți creează un fel de mâncare caldă, picantă, pământească, ale cărei arome au nevoie doar de un Chardonnay de bază din California pentru a oferi un contrast răcoritor. Căutați îmbutelieri cu aromă completă, cum ar fi Amberhill din 1997 sau Sebastiani din 1996.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
Sau Orice Plantă Care Vă PlaceSau Orice Plantă Care Vă Place
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista