Carne de porc fiartă și tocană de porumb uscată cu ardei iute

Carne de porc fiartă și tocană de porumb uscată cu ardei iute
Carnea de porc fiartă și tocană de porumb uscată cu ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 213 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, posole, umăr de porc în 1 bucată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de porc fiartă cu pere și ardei iute, Tocană de porc și dovlecei cu ardei iute, și Tocană de vită și cartofi dulci cu porumb și ardei iute verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți posolul cu apă și lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgeți și transferați într-o caserolă mare din fontă emailată.
3
Adăugați 3 litri de apă și umărul de porc și aduceți la foc mic la foc moderat, degresând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți ancho chile la foc moderat până când este blister și flexibil, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Clătiți chile și aruncați tulpina și semințele. Rupeți chile în bucăți mari și adăugați-l la posole împreună cu ceapa și usturoiul. Se fierbe la foc mic timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați un vârf mare de sare și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când posolul și carnea de porc sunt fragede, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți carnea de porc din tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Tăiați carnea din os și aruncați orice grăsime și gristle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Tăiați carnea de porc în bucăți de 2 inci, readuceți-o în tocană și păstrați-o caldă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Prăjiți ardeii iute poblano peste o flacără de gaz sau sub un pui de carne până când sunt carbonizați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
10
Puneți-le într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Îndepărtați cojile carbonizate, tulpinile și semințele și tocați mărunt poblanos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
12
Se adaugă poblanos în tocană, se condimentează cu sare și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
13
Serviți tocanita cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
14
Faceți înainte: tocanita poate fi refrigerată până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
15
Recomandarea vinului: porumbul dulce, carnea de porc ușoară și ardeii prăjiți creează un fel de mâncare caldă, picantă, pământească, ale cărei arome au nevoie doar de un Chardonnay de bază din California pentru a oferi un contrast răcoritor. Căutați îmbutelieri cu aromă completă, cum ar fi Amberhill din 1997 sau Sebastiani din 1996.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
Sau Orice Plantă Care Vă PlaceSau Orice Plantă Care Vă Place
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista