Carne de porc dulce și acru chinezesc
Carnea de porc dulce și acră chineză este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chinkiang, vin de orez shaoxing, carne de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grătar chinezesc dulce și acru carne de porc Kabobs, Pui Chinezesc Dulce Și Acru La Cuptor, și Rețetă De Varză Chinezească Dulce Și Acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea în felii de 1 inch lungime și aproximativ 1/4 inch grosime.
Combinați 1 linguriță sare sare și vin de orez într-un castron mediu și amestecați pentru a combina.
Se adaugă carnea de porc și se transferă la frigider. Se lasă la marinat cel puțin 30 de minute și până peste noapte.
Combinați 1/2 linguriță de sare, zahăr, oțet, sos de soia și 2 lingurițe de amidon de porumb într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Încălziți uleiul într-un wok sau un cuptor olandez la 350 de metri pătrați F. bateți împreună oul și restul de 1/4 cană de amidon de porumb pentru a forma un aluat. Înveliți carnea de porc cu aluat, lăsați excesul să se scurgă și transferați cu grijă în uleiul fierbinte, adăugând bucățile pe rând pentru a preveni aglomerarea. Gatiti pana cand sunt crocante si abia fierte, aproximativ 3 minute.
Scoateți carnea de porc cu o lingură cu fante. și transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de ulei în wok și se revine la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbirul și scallions și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fâșiile de porc și amestecați încă 30 de secunde, pentru a arunca carnea în uleiul parfumat.
Adăugați tot stocul sau apa, aduceți lichidul la foc mic, apoi amestecul de zahăr/oțet/soia. Se amestecă rapid pe măsură ce lichidul se îngroașă pentru a preveni aglomerarea amidonului de porumb. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat si nu mai are gust de amidon de porumb, aproximativ 30 de secunde.
Stropiți în ulei de susan și serviți imediat.