Carne de porc dulce și acru
Carnea de porc dulce și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. O porție conține 341 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 32 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de soia, filet de porc, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Carne de porc dulce și acru, Carne de porc dulce și acru, și Carne de porc dulce și acru.
Instrucțiuni
Aruncați carnea de porc cu 1/2 lingură de oțet și un vârf de sare într-un bol.
Se amestecă restul de 2 linguri de oțet, sosul de soia, amidon de porumb, ketchup, 3 linguri de zahăr, 1/3 cană de apă și 1/2 linguriță de sare într-un alt bol.
Încălziți 2 linguri ulei de arahide într-o tigaie mare sau wok la foc mare.
Adăugați carnea de porc și amestecați încet până devine mai opacă, aproximativ 2 minute.
Scoateți carnea de porc cu o lingură pliată și transferați-o pe o farfurie. Aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de arahide în tigaie, apoi amestecați usturoiul cu un vârf de sare și zahăr, 15 secunde.
Adăugați morcovii și scallions și se amestecă-prăji până crocante-licitație, 2 minute. (
Adăugați puțină apă dacă usturoiul începe să se lipească de tigaie.)
Adăugați amestecul de porc, mazăre de zăpadă și sos de soia; amestecați până când carnea de porc este gătită și sosul este îngroșat, aproximativ 3 minute.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier