Carne de porc cubaneză cu ananas

Carnea de porc cubaneză cu ananas este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, fulgi de chile, pene de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de porc cubanez cu aragaz lent cu salsa de ananas, Chiftele cubaneze de fasole neagră cu orez ananas, și Salată cubaneză de Avocado, Năsturel și ananas (Ensalada de Aguacate, Berro, y pi Peculosa) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o măsură de sticlă de 1 cană, bateți sucul de ananas, sosul de soia, zahărul brun, uleiul, ghimbirul, ienibaharul, fulgii de chile și muștarul uscat pentru a se amesteca. Tăiați grăsimea pe Cotletele de porc la 1/4 inch; clătiți carnea de porc și uscați-o.
Așezați cotletele într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon și adăugați tot amestecul de suc, cu excepția a 1/4 cană. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat.
Lăsați să stea, întorcând punga ocazional, cel puțin 20 de minute sau răciți până la 1 zi (Vezi notele).
Între timp, tăiați ananasul în felii groase de 1/2 inch. Curățați ceapa și tăiați-o transversal în felii groase de 1/2 inch, aruncând capetele.
Așezați ambele într-un vas cu margini și stropiți uniform cu amestecul de suc rămas.
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute, întorcând felii o dată.
Așezați cotletele (aruncați marinada), ananasul și ceapa pe un grătar uns pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand o data, pana cand ananasul si ceapa se rumenesc, 5 pana la 6 minute in total, iar carnea de porc se rumeneste la exterior si nu mai este roz in centru (taiata la test), 5 pana la 7 minute in total.
Transferați cotletele în farfurii.
Se ornează cu ananas la grătar și ceapă.
Presărați cu mentă; oferiți pene de var pentru a stoarce peste carne de porc.
Asocierea vinului: Riesling uscat. Încercați Trefethen 2003 (Districtul Oak Knoll din Napa Valley; 18 USD), cu note de citrice, mere și plante.