Carne De Porc Cu Usturoi
Usturoi Carne de porc Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 924 calorii, 44G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână muschi de porc, orez obișnuit, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare includ Usturoi Ciuperci Kabobs, Usturoi La Gratar Pui Kabobs, și Friptură De Usturoi Și Dovlecei Kabobs.
Instrucțiuni
Se amestecă bulionul, amidonul de porumb, zahărul brun, ketchup-ul și oțetul într-o cratiță de 1 litru până când amestecul este neted. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Scoateți cratița de pe foc.
Filetați alternativ carnea de porc, ciupercile și ceapa pe 4 frigarui.
Ungeți ușor grătarul și încălziți grătarul la mediu. Grătiți kaboburile timp de 20 de minute sau până când carnea de porc este gătită, rotind și perindând des cu amestecul de stoc.
Așezați 1 roșie pe capătul fiecărei frigărui.
Încălziți amestecul de stoc rămas la foc mediu până la fierbere.
Se servește cu kabobs și orez.