Carne de porc cu Olivada, spanac și umplutură de orez
Carnea de porc cu Olivada, spanac și umplutură de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 282 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $ 2.0 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, sare kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc cu umplutură de spanac, Carne De Porc Umplută Cu Umplutură Interzisă De Orez, Caise Și Nuci, și Friptură de porc cotlet cu smochine și Prosciutto umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a saramura carnea de porc, combinați primele 6 ingrediente într-un castron sau tigaie mare de nonaluminiu, amestecând până când zahărul și sarea se dizolvă; adăugați carne de porc. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Scoateți carnea de porc din saramură; aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Pornind de la centru, feliați carnea de porc pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți porțiuni inegale, așezând carnea de porc plat. Rotirea lamei cuțitului paralel cu suprafața plăcii de tăiere, feliați o porție mai mare de carne de porc pe jumătate orizontal, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte; deschis plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Puneți folie de plastic peste carne de porc; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau un sucitor. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Pentru a pregăti umplutura, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Adăugați spanacul și 1/2 linguriță de sare în orezul fierbinte, amestecând până când spanacul se ofilește. Se amestecă măslinele, ardeiul roșu, 1 linguriță de coajă și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Întindeți amestecul de orez peste carnea de porc, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Rotiți carnea de porc, moda jeleu, începând cu o latură lungă. Asigurați ambele capete cu sfoară; asigurați mijlocul la intervale de 2 inci cu sfoară. Frecați ardeiul negru peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
10
Puneți carnea de porc pe o tigaie pentru broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
11
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
12
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute înainte de feliere.