Carne de porc cu dovlecei și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu dovlecei și mere. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 541 calorii. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, dovlecei de nucă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Carne de porc cu mere și dovlecei, Cotlet de porc cu mere de scorțișoară și dovlecei de nucă, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Amestecați nucșoara, 1 linguriță de usturoi și salvia într-un bol. Frecați peste carnea de porc și condimentați cu sare și piper.
Aruncați dovleceii, merele, ceapa, restul de 1/2 linguriță de usturoi, muștarul de miere și sarea și piperul după gust într-un castron.
Se întinde pe o foaie lungă de folie.
Adăugați rozmarinul și 3 linguri de unt, apoi aduceți capetele foliei împreună și sertizați pentru a sigila într-un pachet.
Așezați pachetul pe o foaie de copt și prăjiți-l pe raftul superior până se înmoaie, 30 până la 35 de minute. Faceți găuri în pachet pentru a elibera abur.
Între timp, încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 2 linguri de unt, apoi rumeniți carnea de porc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Adăugați 2 linguri de apă și răzuiți orice bucăți rumenite din tigaie, apoi transferați tigaia în raftul inferior al cuptorului și prăjiți până când un termometru înregistrează 150, aproximativ 15 minute.
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Puneți tigaia la foc mediu.
Adăugați 1/2 cană de apă, răzuiți orice bucăți rumenite și fierbeți aproximativ 2 minute. Feliați carnea de porc și stropiți cu sucurile de tigaie.
Se servește cu dovleceii și merele.
Fotografie de Antonis Achilleos