Carne De Porc Cu Crustă De Tortilla
Carnea de porc cu crustă de Tortilla este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 365 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, chimen măcinat, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tortilla Crusted Pește, Pui Cu Crustă De Tortilla, și Tilapia Cu Crustă De Tortilla.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime care acoperă filetul.
Tăiați filetul în medalioane groase de 1 inch.
Combinați chipsurile de tortilla cu porumb albastru și următoarele 5 ingrediente într-un castron.
Periați medalioane de porc cu 1 1/2 lingură. ulei de măsline și dragă în amestec de cip tortilla, presând amestecul în medalioane pe toate părțile pentru a acoperi bine.
Gatiti medalioane de porc in 1 1/2 lingura ramasa. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.