Carne de porc cu ciuperci salbatice saut

Carnea de porc cu ciuperci sălbatice saut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 251 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, cimbru, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci sălbatice cu brânză cu ierburi, Ciuperci sălbatice sotate cu spanac, și Mămăligă cu ierburi fripte cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci feliate; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Scoateți ciupercile din tigaie.
Frecați condimentele de friptură și cimbru peste carnea de porc.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Combinați bulionul și amidonul de porumb, amestecând cu un tel.
Adăugați ciupercile și amestecul de bulion în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor.