Carne de porc cu cartofi, mere și sos de smântână-cidru
Carnea de porc cu cartofi, mere și sos de smântână-cidru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 521 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma merele, puteți urma acest fel principal cu Mere Cu Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc din cidru de mere cu cartofi și mere, Cotlet de porc cidru-Dijon cu cartofi dulci prăjiți și mere, și Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați grăsimea din filetul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare, rezistent la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați carne de porc; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați carne de porc și cartofi în tigaie; introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
9
Coaceți, descoperit, la 400 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Adăugați mere; coaceți încă 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede și termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți amestecul de porc și cartofi din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați cidru, bulion, Calvados, sare și piper în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere la foc mare și se gătește până se reduce la 1 cană (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
14
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch. Aranjați 3 uncii de porc pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 cană amestec de cartofi și 1/4 cană sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
15
Notă: pentru o versiune fără alcool, pur și simplu creșteți cidrul de mere la 2 căni și omiteți Calvados.